Υποβολή αιτήματος

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΚΕΣΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο γονέας ή κηδεμόνας ,

συγκεντρώνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

α. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, β. Γνωματεύσεις από αλλους φορείς (αν υπάρχουν), γ. Έγγραφο επιμέλειας (σε περίπτωση διαζυγίου) .

2· συμπληρώνει με τα απαραίτητα στοιχεία το έντυπο αίτησης αξιολόγησης,

δημιουργεί Ψηφιακή Υπεύθυνη Δήλωση μέσα από την πλατφόρμα: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ στην οποία συμπληρώνει το εξής κείμενο:

«Δηλώνω Υπεύθυνα ότι είμαι ο γονέας / κηδεμόνας του/της (Όνομα και επώνυμο του/της μαθητή/τριας) και ότι τα δικαιολογητικά και τα στοιχεία τα οποία υποβάλλω είναι γνήσια και αληθή»

4· αποστέλλει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του 1ου ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

α.   τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αναφέρονται παραπάνω),

β.   την αίτηση συμπληρωμένη και

γ.   την Υπεύθυνη Δήλωση.

Σε σύντομο διάστημα, παραλαμβάνει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείο που έχει δηλώσει, τον αριθμό πρωτοκόλλου εισερχόμενης αίτησης.

Το 1ο ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής δέχεται αιτήσεις που αφορούν μαθητές που φοιτούν σε Νηπιαγωγεία και Σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των περιοχών:

Δ. Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

Δ. Κρωπίας

Δ. Λαυρεωτικής

Δ. Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Δ. Παιανίας

Δ. Παλλήνης

Δ. Σαρωνικού

Δ. Σπάτων - Αρτέμιδος

___________________________________________________________

 

Πρόσθετες πληροφορίες